Skip naar content

Zet je organisatie in de spotlight met #WatDeVlag!

Organiseert jouw organisatie buitenlandreizen met subsidie van Erasmus+? Of zijn jullie dankzij Erasmus+ gestart met een internationaal samenwerkingsproject? Zorg voor meer zichtbaarheid van jouw internationaliseringsactiviteiten en doe mee met de actie #WatDeVlag!

Alle sectoren

Hang de vlag uit

Organisaties die voor het eerst een aanvraag bij Erasmus+ toegekend krijgen, ontvangen een vlag van het de Nationaal Agentschappen. Deze vlaggen worden uitgedeeld aan organisaties die subsidie toegekend krijgen van Erasmus+. Er worden vaak leuke foto’s gemaakt met de vlaggen, en de Nationale Agentschappen willen hier dan ook graag meer zichtbaarheid aan geven. Hang de vlag uit en zie je foto’s en organisatie terug op de socialmediakanalen van Erasmus+.

Waarom meedoen?

Als je als organisatie een toekenning krijgt voor subsidie, behoort verspreiding van je projectresultaten ook tot één van de verplichtingen. Om te zorgen voor zichtbaarheid van deze mooie buitenlandervaringen, mobiliteiten, grote én kleinschalige projecten, is het aan te raden om je socialmediakanalen in te zetten. Als Nationaal Agentschap Erasmus+ dragen wij graag bij aan deze zichtbaarheid. Zo zet je je organisatie én project in de schijnwerper! 

Hoe werkt het?

  • Neem je vlag altijd mee op reis
  • Maak een mooie foto op locatie met de vlag
  • Plaats je foto op de socialmediakanalen van je organisatie met een leuke tekst, en de hashtag #WatDeVlag en tag jouw Nationaal Agentschap:
  • Wil je wat extra zichtbaarheid voor jouw organisatie en/of project? Mail je foto voor het Nationaal Agentschap Onderwijs & Training naar communicatie@erasmusplus.nl  en voor het Nationaal Agentschap Jeugd en Sport naar communicatie.erasmusplus@nji.nl óf stuur een DM via het gewenste socialmediakanaal.

Tips voor een goede foto

  • Maak meerdere foto’s zodat je kunt kiezen welke het beste past.
  • Maak foto’s in zowel horizontaal formaat als verticaal. Het verschilt per socialmediakanaal welk formaat het beste is.
  • Probeer een paar verschillende poses. Creativiteit wordt op prijs gesteld!