Skip naar content

Goede start nieuwe projecten Call 2024 in Utrecht

Op donderdag 12 september kwamen meer dan 60 projectcoördinatoren samen in Utrecht om de start van de projecten in actielijn KA2 van de Call 2024 te vieren. Het was een bijeenkomst voor alle sectoren binnen het Nationaal Agentschap Onderwijs & Training vallen: primair en voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hoger onderwijs en volwasseneneducatie.

Alle onderwijssectoren

Tijdens deze feestelijke startbijeenkomst maakten de projectcoördinatoren kennis met elkaar en het Nationaal Agentschap. Ook werd informatie gedeeld over programmaregels en het meten van impact. Zo kwam bijvoorbeeld ook de door het Nationaal Agentschap ontwikkelde Erasmus+ Impact Tool aan bod.

Fijne start voor het Nationaal Agentschap én projectcoördinatoren


De jaarlijkse startbijeenkomst wordt door zowel de medewerkers van het Nationaal Agentschap als de projectcoördinatoren gewaardeerd. Zo vertelt een medewerker: ‘Deze jaarlijkse startbijeenkomst is voor ons de ideale gelegenheid om kennis te maken met de projectcoördinatoren. Het is fantastisch om te zien dat zowel de ervaren als de relatief nieuwe projectcoördinatoren enthousiast uitkijken naar de start van hun project.’ Ook de deelnemers kijken positief terug op de bijeenkomst. Zo werd met name de uitleg over de Programmagids in begrijpelijk taal gewaardeerd en mensen vonden het fijn elkaar te ontmoeten en ruimte te hebben om vragen te stellen.

Verantwoording Call 2024

Het verantwoordingsdocument is recentelijk gepubliceerd op de website. De definitieve selectielijsten worden binnenkort ook op www.erasmusplus.nl gepubliceerd. Opvallend aan de eerste ronde van Call 2024, waren de hoge aantal ingediende aanvragen.

#WatDeVlag

Deelnemers kregen na afloop een vlag van vlag uitgereikt. Deze vlag kunnen zij meenemen naar bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Foto’s die tijdens projecten die met subsidie van Erasmus+ worden gemaakt, krijgen extra aandacht via social media. Wil je meer lezen over deze socialmedia-actie of zelf ook meedoen? Lees meer over #WatDeVlag.