Skip naar content
Uitnodiging Erasmus+ Annual Event 2024

Kom jij naar het Erasmus+ Annual Event?

Op woensdag 2 oktober vindt het Erasmus+ Annual Event 2024 plaats bij het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Ben jij er ook bij?

Vergroot je netwerk tijdens het Erasmus+ Annual Event 2024

Op woensdag 2 oktober vindt het Erasmus+ Annual Event 2024 plaats bij NBC Congrescentrum Nieuwegein. Het thema draait rond Europese waarden en staan er veel interessante en nuttige sessies op het programma. Maar we bieden deze dag nog veel meer!

Alle onderwijssectoren

Ontmoet deelnemers van de eTwinning Conferentie

Onze collega’s van eTwinning houden hun congres op dezelfde dag, op dezelfde locatie. We delen daarbij de lunch, pauze en borrel. Dus verbreed je netwerk, ook buiten Erasmus+.

Ontmoet Nuffic-collega’s op het inspiratieplein

Erasmus+ is als Europees subsidieprogramma ondergebracht bij Nuffic. En we laten graag zien wat Nuffic naast ons programma nog meer biedt. Zo is er gedurende de hele dag een inspiratieplein waar je bijvoorbeeld het onderzoeksteam van Nuffic kunt ontmoeten. Ook de regio-adviseurs staan paraat om over alle mogelijkheden binnen jouw instelling te praten. EURAXESS heeft een stand en natuurlijk kun je ook bij eTwinning en Erasmus+ op het inspiratieplein terecht voor een gesprek.  

Aanmelden kan nog tot en met 25 september

Heb jij je al aangemeld voor het Erasmus+ Annual Event 2024? Wacht niet te lang! De registratie is gratis en staat tot en met 25 september open. Een aantal workshops zitten al vol. Wil jij deze dag niet missen? Meld je dan snel aan!