Skip naar content

Beoordelaars van projecten Erasmus+ Onderwijs & Training gezocht!

Voor een objectieve beoordeling van projectaanvragen en -resultaten, is het Nationaal Agentschap Onderwijs & Training op zoek naar onafhankelijke deskundigen uit verschillende expertisegebieden en/of onderwijsvelden. Lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij de waardering van projecten van Erasmus+? Dan is dit je kans!

Alle onderwijssectoren

Ieder jaar worden er honderden subsidieaanvragen ingediend bij het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training voor internationale projecten. Dat zijn aanvragen voor zowel mobiliteitsprojecten (KA1) als voor partnerschapsprojecten (KA2). Bij het beoordelen van de aanvragen en tussen- en eindrapportages, zet het Nationaal Agentschap externe beoordelaars in. 

Wie zoeken we?

Het Nationaal Agentschap Onderwijs & Training zoekt beoordelaars voor projectvoorstellen uit het primair en voortgezet onderwijs (po/vo), middelbaar beroepsonderwijs (mbo), het hoger onderwijs (ho) en de volwasseneneducatie (ve). Het gaat hierbij specifiek om de volgende projecten:

  • KA1 Mobiliteitsprojecten: po/vo en ve
  • KA2 Partnerschapsprojecten: po/vo, mbo, ho en ve

Heb jij affiniteit met internationale projecten en het onderwijs? Of heb je kennis en ervaring met volwasseneneducatie, het sociaal domein of toeleiding naar de arbeidsmarkt? En ben je in 2025 beschikbaar voor het opstellen van beoordelingen, tegen een gepaste vergoeding? Dan zoeken we jou!

Deadline aanmelden: 15 november 2024

Maak uiterlijk op vrijdag 15 november 2024 voor 12:00 uur jouw interesse kenbaar. Vul het onderstaande online aanmeldformulier in en mail je (Europass) cv naar experts@erasmusplus.nl

Vervolg en training

De aanmeldingen worden beoordeeld aan de hand van de criteria zoals omschreven in de taakomschrijving en de aangeleverde informatie. De selectieprocedure bestaat uit drie fases: 

  1. een beoordeling van het CV
  2. een kennismakingsgesprek
  3. een proefbeoordeling

Ben je geselecteerd? Dan word je uitgenodigd voor een verplichte training. De training voor zowel KA1 Mobiliteiten (po/vo en ve) als KA2 Partnerschappen (po/vo, mbo, ho en ve) vinden plaats in februari of maart 2025. De beoordelingen vinden plaats vanaf de deadline februari tot en met de maand mei (KA1) en vanaf de deadline maart tot en met de maand juli (KA2). Beschikbaarheid in deze periode is een vereiste. 

Vragen over (het worden van) externe beoordelaars? Stel ze gerust via één van onderstaande mailadressen.